diumenge, 13 de maig del 2007

Segon Motiu: El Parc Central de Nou Barris

L'alcalde Jordi Hereu va venir divendres a presentar les propostes per a Nou Barris a un espai que m'encanta: el Parc Central de Nou Barris. Com que estudio català i Internet allà a prop, molts dies hi passo i faig una bona passejada.



Fa set o vuit anys que el van estrenar, crec que va venir fins i tot el Felipe González. Llavors jo vaig pensar que tot plegat duraria poc, que l'aigua dels llacs acabaria feta una porqueria, que la gespa acabaria triturada, que això del Cibernàrium no servia per res... I ja em veieu, aquí, posant-ho com a motiu per votar al nostre alcalde socialista! El Parc està ben cuidat, suposo que en part pels esforços de l'Ajuntament, però sobre tot perquè els veïns valorem molt aquest espai, i el cuidem. La gespa és verda, els arbres fan ombra, l'aigua dels llacs està prou clara... A l'estiu hi ha ombra fresca, a l'hivern pots estirar-te al sol... I ara el Jordi diu que farà equipaments dins les masies que es rehabilitaran. Benvinguts siguin!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Avui he donat un tomb per primer cop per aquest parc. Fa uns quants mesos després del teu comentari optimista, i avui no l'he vist tant net; precisament he pensat que l'aigua tenia força porqueria i es nota deixat. No vull dir que no netegin, només que fan grans parcs públic dificils de mantenir... i d'omplir. Hi va gaire gent?
I el pont de can Quintana, que és una veritable relíquia del passat, ni tan sols posen el nom.
Només crec que fan moltes inauguracions cara a la galeria (he vist a internet la macrofesta que van organitzar l'any passat) i després... res més.

Carlota Giménez i Compte